ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟΕΛ, 1η εβδομάδα: Τόσοι ενίσχυσαν, τόσα... μπήκαν στα ταμεία
Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2026... ανέβηκε η πλατφόρμα της Οικονομικής Εκστρατείας του ΑΠΟΕΛ.




Ο Νίκος Λώτσος, ένας από τους κορυφαίους ατζέντηδες της Ευρώπης, μίλησε στο Eurohoops για την πορεία του Σάσα Βεζένκοφ σε Άρη, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό και το πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για να τον υπογράψει, όταν αποφάσισε να επιστρέψει από το NBA στην Ευρώπη.
Αποκαλύπτει τι συνέβη το καλοκαίρι του 2024, πώς εξελίχθηκαν οι συζητήσεις με τους Πράσινους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και η απάντησή του για τον… “νέο Βεζένκοφ” που ήδη βρισκόταν στο ΟΑΚΑ.

«Όταν κάποια στιγμή μου έστειλε ένα μήνυμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μου είπε έναν παίκτη θέλω από εσένα και αυτός είναι ο Βεζένκοφ. Η απάντησή μου ήταν ότι έχεις παίκτη, έχεις Βεζένκοφ και δεν το ξέρεις. Και όταν ρώτησε ποιος είναι, του είπα ο Σαμοντούροφ. Και αυτός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί πήγε στον Παναθηναϊκό όταν ήταν πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό κι έψαχνε καταστάσεις που θα τον φέρουν κοντά. Αλλά θέλει υπομονή και στήριξη σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Βεζένκοφ για παράδειγμα στην Μπαρτσελόνα δεν στηρίχτηκε.
Ο Παναθηναϊκός προς τιμήν του ήταν αξιόλογος όσον αφορά τη συμπεριφορά του, πώς να προσεγγίσει τον παίκτη στην υπόθεση Βεζένκοφ. Ήταν ακέραιος, δεν μπορώ να πω ούτε ένα αρνητικό. Κυρίως για τον Δημήτρη Κοντό που το χειριζόταν, μέχρι που όταν έγινε πολύ σοβαρό, ασχολήθηκε ο κύριος Γιαννακόπουλος. Εγώ πάντως ήμουν ξεκάθαρος, τους είπα δεν μπορέσω να βρω άκρη με τον Ολυμπιακό, τότε θα είναι προτεραιότητα. Αυτή είναι η λογική μου στις διαπραγματεύσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων.
sportdog.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις