Σεμέδο & Μαέ: Το απόλυτο "2-Man Show" στο ΓΣΠ!

Σεμέδο & Μαέ: Το απόλυτο "2-Man Show" στο ΓΣΠ!

Όταν αυτοί οι δύο βρίσκονται στο γήπεδο, η άμυνα της Πάφου απλώς... παρακολουθεί.

Ο Γουίλι Σεμέδο και ο Ράιαν Μαέ έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στο πρώτο εικοσάλεπτο του ντέρμπι, επιβεβαιώνοντας πως η χημεία τους είναι ασταμάτητη.

Στο 11ο λεπτό Μαέ «ντύνεται» δημιουργός, σερβίρει στον Σεμέδο και αυτός δεν αστοχεί για το 1-0. Στο 19ο λεπτό οι ρόλοι αντιστρέφονται! Ο Σεμέδο βγάζει την ασίστ και ο Μαέ εκτελεί ψυχρά για το 2-0.

Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, οι δύο επιθετικοί της Ομόνοιας «υπέγραψαν» το προβάδισμα των «πρασίνων», ανταλλάσσοντας ασίστ και γκολ σε μια παράσταση για δύο ρόλους που αφήνει την Πάφο χωρίς απαντήσεις!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ούτε στο Τόκιο ούτε στη Σαγκάη: Η μελλοντική πόλη που κάποτε είχε 100.000 κατοίκους και τώρα το delivery γίνεται με drones

Ούτε στο Τόκιο ούτε στη Σαγκάη: Η μελλοντική πόλη που κάποτε είχε 100.000 κατοίκους και τώρα το delivery γίνεται με drones

Η πόλη που αναλαμβάνει την ηγεσία του ασιατικού πολεοδομικού σχεδιασμού, με ένα μοντέλο βασισμένο στην αυτοματοποίηση, την αυτόνομη μετακίνηση και την τεχνητή νοημοσύνη.