ΟΜΟΝΟΙΑ: Αγωνία για Ουζόχο και στο βάθος... Κυριακίδης ενόψει Πάφου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Αγωνία για Ουζόχο και στο βάθος... Κυριακίδης ενόψει Πάφου

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας σχετικά με την κατάσταση του Φράνσις Ουζόχο.

Ο τραυματισμός του Νιγηριανού τερματοφύλακα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο, καθώς η συμμετοχή του στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο παραμένει αμφίβολη.

Σε περίπτωση που οι εξετάσεις δείξουν ότι ο Ουζόχο δεν προλαβαίνει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, η ευθύνη της «πράσινης» εστίας θα περάσει στα χέρια του Χαράλαμπου Κυριακίδη.

Ο Κυριακίδης καλείται, αν χρειαστεί, να δείξει τον βαθμό ετοιμότητάς του σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως η φετινή παρουσία του Κυριακίδη περιορίζεται σε μία συμμετοχή, η οποία όμως ήταν καθοριστική. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ όπου οι πράσινοι πήραν την νίκη-πρόκριση με 2-1.

Παρά την αγωνιστική αποχή στο πρωτάθλημα, ο Κυριακίδης έδειξε στο παιχνίδι του κυπέλλου πως μπορεί να ανταπεξέλθει όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Πλέον, το ιατρικό επιτελείο της Ομόνοιας κάνει αγώνα δρόμου για τον Ουζόχο, όμως ο Κυριακίδης προπονείται ήδη με το βλέμμα στην ενδεκάδα του επερχόμενου ντέρμπι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η οικονομική "μάχη" του ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος δηλώνει παρών, το ποσό ανεβαίνει!

Η οικονομική "μάχη" του ΑΠΟΕΛ: Ο κόσμος δηλώνει παρών, το ποσό ανεβαίνει!

Στις μεγάλες δυσκολίες, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ παραδοσιακά δηλώνει «παρών» και αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα.