Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι ο Στόουνς

Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Σίτι ο Στόουνς

Τίτλοι τέλους θα πέσουν μετά το πέρας της σεζόν για τον Τζον Στόουνς στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι «πολίτες» δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιου το Άγγλου στόπερ.

Υποστολή «σημαίας» στο Μάντσεστερ! Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα ενημέρωσης, η Σίτι δεν θα προχωρήσει στην επέκταση του συμβολαίου του Τζον Στόουνς και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά από δέκα χρόνια.

Ο υψηλόσωμος στόπερ, θα αποχαιρετήσει το «Etihad» στο τέλος της σεζόν μετά από δέκα χρόνια πορείας και 19 συνολικά τίτλους, εκ των οποίων οι επτά Premier League και ένα Champions League.

Με τη Σίτι, ο Στόουνς έχει καταγράψει, ως τώρα, 292 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 19 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής της Ρεάλ με τη διαιτησία: «Καθαρό πέναλτι εδώ και στο φεγγάρι - Τα ίδια και τα ίδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής της Ρεάλ με τη διαιτησία: «Καθαρό πέναλτι εδώ και στο φεγγάρι - Τα ίδια και τα ίδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Έβραζε» ο Άλβαρο Αρμπελόα μετά το 1-1 της Ρεάλ με την Τζιρόνα για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κιλιάν Εμπαπέ στο 89’.