Συντετριμμένος ο Λεβαντόφσκι μετά το τέλος των ονείρων της Πολωνίας για Mundial (ΒΙΝΤΕΟ)

Συντετριμμένος ο Λεβαντόφσκι μετά το τέλος των ονείρων της Πολωνίας για Mundial (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίστηκε συντετριμμένος μετά τον αποκλεισμό της Πολωνίας, με τη σιωπηλή του αντίδραση να αποτυπώνει το βάρος της αποτυχίας.

Η εικόνα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σουηδία τα είπε όλα.

Ο αρχηγός της Πολωνίας έμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο, εμφανώς επηρεασμένος από τον αποκλεισμό που σήμανε το τέλος των ελπίδων για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Η ήττα με 3-2 στα play-offs «έσπασε» τα όνειρα της Πολωνίας και μαζί και του ίδιου, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις τελευταίες μεγάλες παρουσίες της χώρας σε Μουντιάλ.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν προχώρησε σε δηλώσεις ή αντιδράσεις. Αντίθετα, η στάση του στο φινάλε –σκυμμένο κεφάλι και απογοήτευση– αποτύπωσε πλήρως το βάρος της στιγμής.

Για έναν ποδοσφαιριστή που ηγήθηκε της Πολωνίας στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2018 και του 2022, ο αποκλεισμός αυτός μοιάζει με ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια της καριέρας του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ασύλληπτοι πανηγυρισμοί στη Βοσνία μετά την πρόκριση επί της Ιταλίας - ΧΑΜΟΣ στους δρόμους, κορναρίσματα και δάκρυα! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ασύλληπτοι πανηγυρισμοί στη Βοσνία μετά την πρόκριση επί της Ιταλίας - ΧΑΜΟΣ στους δρόμους, κορναρίσματα και δάκρυα! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Βοσνία έζησε νύχτα ιστορικής έκστασης μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ, με χιλιάδες φιλάθλους να ξεχύνονται στους δρόμους, πανηγυρίζοντας το έπος απέναντι στην Ιταλία.

BEST OF THEMASPORTS