Οδεύει προς Τουρκία ο Μίμοβιτς – Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα η Πάφος

Οδεύει προς Τουρκία ο Μίμοβιτς – Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα η Πάφος

Ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, η παρουσία του Όγκνιεν Μίμοβιτς στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται φέτος στην Πάφος FC με τη μορφή δανεισμού, οι «γαλάζιοι» φαίνεται πως έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η διοίκηση της Πάφου αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παραμονή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε με τη λήξη της σεζόν.

Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Άλμπερτ Θελάδες, καταγράφοντας μέχρι στιγμής 18 συμμετοχές και μία ασίστ.

Η Πάφος όπως φαίνεται προσανατολίζεται σε άλλες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση ενόψει της νέας χρονιάς, αφήνοντας τον νεαρό άσο να αναζητήσει την τύχη του ξανά στο τουρκικό πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καθάρισε τη Ναντ και ξέφυγε από τη Λανς η Παρί με Ντουέ και Κβαρατσχέλια

Καθάρισε τη Ναντ και ξέφυγε από τη Λανς η Παρί με Ντουέ και Κβαρατσχέλια

Με σκόρερ τους Χβίτσα Κβαρατσχέλια και Ντεζιρέ Ντουέ, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με σκορ 3-0 τη Ναντ και ξέφυγε στο +4 από τη Λανς στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.