ΑΠΟΕΛ: Η επιστροφή του Σταφυλίδη λύνει τα χέρια του Πάμπλο Γκαρσία
Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Κώστα Σταφυλίδη στις επίσημες υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ έχει ήδη ξεκινήσει, φέρνοντας χαμόγελα στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων».




Θα προηγηθεί στις 16:00 στο ΓΣΠ η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Εθνικής μας Απόστολου Μάντζιου. Στη συνέντευξη τύπου θα μιλήσει και ο Γρηγόρης Κάστανος.
Ο αγώνας Κύπρος - Μολδαβία θα γίνει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 19:00 στο ΓΣΠ.
Μετά τον αγώνα με τη Λευκορωσία την περασμένη Πέμπτη, στόχος της ομάδας μας είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να πάρει τη νίκη η οποία θα της δώσει ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.
Ο μεγάλος στόχος της Εθνικής είναι η διάκριση στο Nations League που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο και τόσο τα φιλικά με Λευκορωσία και Μολδαβία όσο και αυτά που θα γίνουν τον Ιούνιο, θα βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει των επίσημων αγώνων.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις