«Ο «εγκέφαλος» της Βοσνίας είναι ο Ιβάν Σούνιτς. Ένας παίκτης της παλιάς σχολής, έχει κροατικές ρίζες και, για πολλούς μοιάζει με τον Αντρέα Πίρλο – τηρουμένων των αναλογιών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, την Μπέρμιγχαμ και τη Χέρτα Βερολίνου, πριν ενταχθεί στην Πάφος FC. Είναι στην εθνική ομάδα εδώ και ενάμιση χρόνο και έπαιξε για την Κροατία ως νεαρός».
Με αφορμή το παιχνίδι, η ιταλική «Gazzetta» παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα στο ρόστερ της Βοσνίας, ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων τον Ivan Sunjic της Πάφου.
Ο μέσος της παφιακής ομάδας αποσπά ιδιαίτερα θετικά σχόλια, με το δημοσίευμα να τον χαρακτηρίζει ως τον «εγκέφαλο» της εθνικής του ομάδας. Μάλιστα, γίνεται σύγκριση – πάντα με τις απαραίτητες αναλογίες – με τον θρυλικό Andrea Pirlo, λόγω του τρόπου που οργανώνει το παιχνίδι και της αγωνιστικής του φιλοσοφίας.
Τι γράφουν:

