Αποθέωνουν παίκτη της Πάφου: «Εγκέφαλος, μοιάζει με Πίρλο»!
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιταλία και Βοσνία πλησιάζει, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την Τρίτη (31/03) με φόντο μια θέση στο Μουντιάλ.




Η πιο πρόσφατη «πράσινη» πρωτιά καταγράφηκε τη σεζόν 2017-18, όταν ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 23 γκολ και βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερ.
Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η Ομόνοια όχι μόνο έχει εκπρόσωπο στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι, αλλά… δύο. Οι Γουίλι Σεμέδο και Ράιαν Μαέ πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, έχοντας ήδη πετύχει από 16 γκολ, με εννέα αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος.
Όλα δείχνουν πως η μεταξύ τους «μάχη» θα κρατήσει μέχρι τέλους, με το βραβείο του πρώτου σκόρερ να καταλήγει – εκτός απροόπτου – ξανά σε ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις