EUROLEAGUE - Έρχονται τρεις σερί εκτός έδρας μάχες

EUROLEAGUE - Έρχονται τρεις σερί εκτός έδρας μάχες

Δείτε το υπόλοιπο του Παναθηναϊκού μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε 107-97 της Μονακό για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έχοντας ως πολυτιμότερο παίκτη τον Κέντρικ Ναν με 25 πόντους.

Έτσι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ανέβηκε στο 20-14 και πλέον μπαίνει για τα καλά στο κόλπο για την πρώτη εξάδα που εξασφαλίζει απευθείας παρουσία στα playoffs της διοργάνωσης.

Πλέον, το «τριφύλλι» έχει μπροστά του τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, ενώ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας υποδέχεται την Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
35η αγωνιστική: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός (2/4, 20:00)
36η αγωνιστική: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (7/4, 21:30)
37η αγωνιστική: Βαλένθια – Παναθηναϊκός (9/4, 21:30)
38η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές (17/4, 21:25)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μυθική γκάφα του Μπέντο στο 99' στέρησε τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο! (BINTEO)

Μυθική γκάφα του Μπέντο στο 99' στέρησε τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο! (BINTEO)

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο κρατούσε στα χέρια της ένα τρίποντο που θα της χάριζε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως μία μυθική γκάφα του πορτιέρε Μπέντο κράτησε ζωντανή την Αλ Χιλάλ!

BEST OF THEMASPORTS