Ψηλά στη λίστα για ενίσχυση στον «άσο» ο Γιώργος Αθανασιάδης

Ψηλά στη λίστα για ενίσχυση στον «άσο» ο Γιώργος Αθανασιάδης

Την περίπτωση της απόκτησης του Γιώργου Αθανασιάδη, παρότι είναι αρκετά νωρίς από τέλη Μαρτίου, φαίνεται ότι βλέπει ήδη με αξιώσεις ο Ηρακλής, ενόψει της επόμενης χρονιάς στη Super League.

Βεβαίως, είναι νωρίς για να υπάρξει κάτι δεδομένο, αφού ακόμα δεν τελείωσε η τρέχουσα χρονιά για τους «κυανόλευκους», δεν άρχισαν καν τα playoffs που θα παίξει η νυν ομάδα του, ο Άρης για το 5-8, ενώ και για τον «Γηραιό» δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πρόσωπα που θα «τρέξουν» το νέο σχεδιασμό.

O 32χρονος διεθνής γκολκίπερ, ύψους 1.91, έχει 20 συμμετοχές φέτος συνολικά με τον Άρη, ενώ έχει πέρασμα από τις ακαδημίες του Ηρακλή μέχρι το 2012. Ακόμα αγωνίστηκε σε σε ΑΕΚ, Σέριφ Τιρασπόλ, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και Εθνικό Σοχού.

Καταλυτική δείχνει η φερόμενη επιθυμία του παίκτη για παραμονή στη Θεσσαλονίκη και το θέμα φαντάζει σε καλό δρόμο, εκτός σοβαρού απροόπτου.

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η νέα μεγα-γέφυρα που θα ενώσει Ισπανία και Πορτογαλία: 160 μέτρα και μια «ιδιαίτερη πινελιά» για εξοικονόμηση 85 χλμ

Η νέα μεγα-γέφυρα που θα ενώσει Ισπανία και Πορτογαλία: 160 μέτρα και μια «ιδιαίτερη πινελιά» για εξοικονόμηση 85 χλμ

Ένα νέο έργο που θα ενώσει την Ισπανία με την Πορτογαλία αναμένεται να μειώσει τον χρόνο μετακίνησης, ενώ θα ενισχύσει επίσης, τη διασυνοριακή συνεργασία των δύο χωρών.