Επέστρεψε στη Βραζιλία ο Αλμέιδα – Οι ιδιαίτερες ικανότητες και η προσφορά στον ΑΠΟΕΛ

Επέστρεψε στη Βραζιλία ο Αλμέιδα – Οι ιδιαίτερες ικανότητες και η προσφορά στον ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος για όλα όσα αφορούν την ομάδα του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Φερνάντο Αλμέιδα έφυγε για Βραζιλία.

«Είναι πραγματικότητα ότι έπαιξε ρόλο, όπως επίσης είναι πραγματικότητα ότι ο Φερνάντο Αλμέιδα ήταν βασικός πυλώνας διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια του καλοκαιριού και πέτυχε και μείωση του μισθολόγιο που ξεπέρασε το 25%. Έχει ιδιαίτερες ικανότητες σε αυτό τον τομέα και γι’ αυτό ήταν σε αυτή την θέση. Έφυγε για Βραζιλία για οικογενειακούς λόγους. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ».

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανόρθωση: Αναβλήθηκε η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου

Ανόρθωση: Αναβλήθηκε η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει για την αναβολή της συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Μαΐου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».