Η διπλή κρούση στον Πάμπλο Γκαρσία και τα ισάριθμα «όχι» του Ουρουγουανού!

Η διπλή κρούση στον Πάμπλο Γκαρσία και τα ισάριθμα «όχι» του Ουρουγουανού!

Σύμφωνα με σημερινό (25/03) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, δέχθηκε... ενόχληση από δύο κλαμπ, την Καλαμάτα και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που τη νέα σεζόν (2026-2027) θα αγωνίζονται στη Super League, αλλά η απάντηση του Ουρουγουανού τεχνικού ήταν αρνητική.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Πάμπλο Γκαρσία φέρεται να έχει απορρίψει ήδη δύο ομάδες της Super League.

Ενόχληση από δύο κλαμπ της επόμενης Super League δέχθηκε προ ημερών ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά η απάντηση του Ουρουγουανού μάλλον δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Ηρακλής και Καλαμάτα επέστρεψαν στη Super League. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν προπονητή. Ο Γιώργος Πετράκης δεν θα συνεχίσει στον Γηραιό, ενώ και ο Αλέκος Βοσνιάδης αποφάσισε να μην συνεχίζει στην Καλαμάτα. Παρά τις διαψεύσεις, το Sportime αποκάλυψε ότι ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Χριστοφιλέα της Ελλάς Σύρου.

Πάντως και οι δύο νεοφώτιστοι ψάχτηκαν για τον Πάμπλο Γκαρσία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Ο Ουρουγουανός που το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ, δέχθηκε κρούση και από τις δύο ομάδες. Στον Ηρακλή δεν θα πάει για ευνόητους λόγους, αφού το όνομα του έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον ΠΑΟΚ, ενώ και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Μαύρη Θύελλα ο Γκαρσία ήταν και παραμένει αρνητικός. Αυτό άλλωστε διαρρέει στο στενό του περιβάλλον».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Νίκησε την Αραράτ η ΑΕΚ, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι στη Λάρνακα

Νίκησε την Αραράτ η ΑΕΚ, ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο παιχνίδι στη Λάρνακα

Η ΑΕΚ νίκησε απόψε εκτός έδρας με 4-3 την Αραράτ και έτσι θα χρειαστεί τρίτος αγώνας για να αναδειχτεί η ομάδα που θα περάσει στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Futsal.