Δημοσίευμα: «Ο Ράιαν Μάε ψήνει τη μεταγραφή του αδερφού του στην Ομόνοια»

Δημοσίευμα: «Ο Ράιαν Μάε ψήνει τη μεταγραφή του αδερφού του στην Ομόνοια»

Ένα ηχηρό μεταγραφικό σενάριο φέρνει στο προσκήνιο η αζέρικη ιστοσελίδα «azerisport.com», συνδέοντας άμεσα την Ομόνοια με τον Μαροκινό διεθνή αμυντικό, Σάμι Μάε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου στόπερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην Καραμπάχ.

Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις φαίνεται πως παίζει ο αδερφός του, Ράιαν Μάε. Ο επιθετικός της Ομόνοιας φέρεται να ασκεί έντονες πιέσεις ώστε να ολοκληρωθεί το deal, επιθυμώντας να σμίξει ξανά ποδοσφαιρικά με τον αδερφό του. Οι δυο τους έχουν κοινή πορεία στο παρελθόν, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στη Σταντάρ Λιέγης, τη Φερεντσβάρος αλλά και την Εθνική Μαρόκου.

Παρά το ενδιαφέρον, η περίπτωση του Σάμι Μάε δεν είναι απλή, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα.

Ο παίκτης ανήκει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία δεσμεύεται με ισχυρό συμβόλαιο έως το 2028.

Αν και ξεκίνησε τη σεζόν στην Καραμπάχ, το τελευταίο δίμηνο φαίνεται να έχει τεθεί εκτός πλάνων, γεγονός που ευνοεί τις τάσεις φυγής.

Πρόκειται για έναν αμυντικό με 10 διεθνείς συμμετοχές, που αν αποκτηθεί, θα αναβαθμίσει σημαντικά την οπισθοφυλακή της Ομόνοιας.

Η Ομόνοια εμφανίζεται ως ένας από τους επικρατέστερους προορισμούς για τον Μαροκινό, με την προοπτική της Κύπρου να φαντάζει ιδανική για τον ίδιο, δεδομένης και της παρουσίας του αδερφού του στο ρόστερ.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

“Αισθάνομαι ντροπή για τη διαιτησία, οι ‘μεγάλοι’ δεν χρειάζονται διαιτητές – Φιλιππινέζες για να κερδίσουν”

“Αισθάνομαι ντροπή για τη διαιτησία, οι ‘μεγάλοι’ δεν χρειάζονται διαιτητές – Φιλιππινέζες για να κερδίσουν”

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτηση στο Facebook έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου για την πορεία της στη regular season της Stoiximan Super League, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.