Ανακοίνωση από Κύπρια ηθοποιό - «Κατεβαίνει» στις Βουλευτικές με το Άλμα

Ανακοίνωση από Κύπρια ηθοποιό - «Κατεβαίνει» στις Βουλευτικές με το Άλμα

Σε νέα φάση ενίσχυσης του ψηφοδελτίου του περνά το Κίνημα Άλμα – Πολίτες για την Κύπρο, το οποίο ανακοίνωσε ακόμη τέσσερις υποψηφιότητες για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, δίνοντας έμφαση σε πρόσωπα με έντονη επαγγελματική και κοινωνική δράση.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν βρίσκεται και η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, η οποία κάνει το βήμα προς την πολιτική, διεκδικώντας έδρα στην επαρχία Αμμοχώστου. Η υποψηφιότητά της έρχεται να προσδώσει πολιτιστικό «χρώμα» στο ψηφοδέλτιο, ενώ στο ίδιο πακέτο ανακοινώσεων περιλαμβάνεται και υποψήφιος με στρατιωτικό υπόβαθρο, συγκεκριμένα υποπτέραρχος, ενισχύοντας το εύρος των επιλογών του κινήματος.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΦΡΑΙΜ: «Θα χαθούν και άλλοι βαθμοί απ' όλες τις ομάδες - Αυτή θα πάρει το πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην κυριακάτικη (01/11) εκπομπή της Cytavision «GOAL N' ROLL» ήταν ο παλαίμαχος Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος μίλησε για την πορεία του ΑΠΟΕΛ, για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, τον Νίκο Παπαδόπουλο, το κυπριακό πρωτάθλημα, τη μάχη του τίτλου και άλλα πολλά.

BEST OF THEMASPORTS