Ακόμα δεν μιλούν (ξανά) για back to back…

Ακόμα δεν μιλούν (ξανά) για back to back…

Ένδεκα «τεμάχια» σε δυο παιχνίδια… έριξε στους αντιπάλους της η πρωταθλήτρια Πάφος. Μετά την εφτάρα επί της Freedom24 Κρασάβα ΕΝΥ, χθες έριξε τεσσάρα επί του συμπολίτη της Ακρίτα Χλώρακας.

Αλλάζουν την διάθεση του κόσμου φυσικά τα δυο αυτά αποτελέσματα, αλλά περιμένουν πιο… ουσιαστικές αποδείξεις στα δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Προς το παρόν, δεν μιλούν φυσικά για επανατοποθέτηση στην κούρσα για το back to back, παρά μόνο ότι θέλουν να «τσεκάρουν» εισιτήριο Ευρώπης.

Το λένε πάντως και μερικοί πρωταγωνιστές εντός των γραμμών του γηπέδου, ότι άρχισε να τους κερδίζει ο Άλμπερτ Θελάδες.

Η πραγματικότητα είναι ότι δυσκολεύτηκε ο Ισπανός κόουτς να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα, μετά την… σπουδαία παρακαταθήκη που άφησε ο προκάτοχος του.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Όταν ένας οπαδός έβριζε και ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση σε ματς... ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση!

Όταν ένας οπαδός έβριζε και ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση σε ματς... ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ντίνος Τουμαζής μίλησε στο The Blue Zone και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έν περιστατικό ενδεικτικό της... εκτόνωσης ενός οπαδού.