ΟΜΟΝΟΙΑ: Επιστροφή στις προπονήσεις με το βλέμμα στον Ολυμπιακό και το «απουσιολόγιο»
Μετά από ένα απαραίτητο διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ στους παίκτες του, οι «πράσινοι» πάτησαν ξανά χορτάρι από σήμερα.




Παρόλο που η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, «παγώνοντας» προσωρινά τους «κυανόλευκους», η ομάδα του Λοσάδα έβγαλε αντίδραση, γύρισε το ματς και απέδειξε πως φέτος έχει το «πακέτο» για να πρωταγωνιστήσει.
Η σταθερότητα που επιδεικνύει ο Απόλλων το τελευταίο τρίμηνο είναι, αν μη τι άλλο, αξιοσημείωτη αφού έχει 12 νίκες σε 13 αγώνες πρωταθλήματος.
Επίσης κατάφερε να παραμείνει στο -6 από την πρωτοπόρο Ομόνοια, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο.
Παρά τον ενθουσιασμό της εξέδρας, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή επί της ΑΕΛ, στο στρατόπεδο της ομάδας επιλέγουν τη στρατηγική των χαμηλών τόνων. Αναγνωρίζουν το προβάδισμα της Ομόνοιας, ωστόσο το σύνθημα είναι η ομάδα να παλέψει μέχρι το τέλος.
Πριν το φινάλε της πρώτης φάσης, ο Απόλλων καλείται να αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Ανόρθωση του Μάουρο Καμορανέζι. Στα καθαρά αγωνιστικά δεδομένα ο Μαλεκκίδης δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι ενώ ο Βούρος πέρασε από εξετάσεις.
Από εκεί και πέρα οι Τόμας και Μπράουν θα λείψουν λόγω τιμωρίας, ενώ ο Ντιουντού παραμένει στα πιτς με μυϊκό θέμα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις