«Η επιστροφή του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο»

«Η επιστροφή του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο»

Σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα, η επιστροφή του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα είναι θέμα χρόνου.

Η στιγμή που χιλιάδες φίλοι της Ρόμα περίμεναν, είναι πλέον θέμα χρόνου! Φραντσέσκο Τότι η... επιστροφή!

Σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα και τον δημοσιογράφο Νικολό Σίρα, ο Capitano πολύ σύντομα θα επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη. Οι συζητήσεις με τη διοίκηση είναι προχωρημένες και απομένουν μόνο κάτι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Τότι θα επιστρέψει στους τζαλορόσι, αυτή τη φορά ως μέλος του διοικητικού επιτελείου της ομάδας, με τη συμφωνία να έχει ολοκληρωθεί και άτυπα στις 2 Μαρτίου, οπότε περιμένουμε το επόμενο διάστημα και το επίσημο της υπόθεσης.

«Η επιστροφή του Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο σπουδαιότερος παίκτης στην ιστορία της Ρόμα θα συμπεριληφθεί στο διοικητικό επιτελείο. Μόνοι οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν, αλλά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη είναι αισιόδοξα ότι η συμφωνία θα κλείσει. Κάποιες αγάπες διαρκούν για πάντα...», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αντετοκούνμπο, ΜακΙντάιρ και Τσερκί βάζουν... γάντια: Γιατί οι elite αθλητές κάνουν μποξ;

Αντετοκούνμπο, ΜακΙντάιρ και Τσερκί βάζουν... γάντια: Γιατί οι elite αθλητές κάνουν μποξ;

Ολοένα και περισσότεροι αθλητές των ομαδικών σπορ από το ψηλότερο επίπεδο επιλέγουν να προπονηθούν κάνοντας πυγμαχία. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι;Πολλά βίντεο έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στη δημοσιότητα που δείχνουν αθλητές ποδοσφαίρου και μπάσκετ παγκόσμιου κλάσης να προπονούνται κάνοντας μποξ.