Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Perskindol.
Η σειρά Perskindol Active συνίσταται ιδιαίτερα για να ανακουφίζει και να καταπραΰνει τον πόνο, όπως μυϊκό πόνο και ήπιο μετα-τραυματικό πόνο.
Περιέχει αιθέρια έλαια τα οποία όταν χρησιμοποιηθούν στην επιθυμητή περιοχή παρέχουν μια αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς την οποία διαδέχεται μια ευχάριστη θερμή αίσθηση.
Χάρη στη μοναδική διπλή της δράση η οποία πρώτα παγώνει και καταπραΰνει και μετά θερμαίνει ευχάριστα, βοηθά στην ανακούφιση του πόνου που προκαλούν τα (αθλητικά) τραύματα όπως κράμπες, τραβήγματα, φθαρμένοι μύες, διαστρέμματα και μώλωπες, γι’αυτό συστήνεται σαν πρώτη βοήθεια σε περίπτωση αθλητικού τραύματος.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και κατά την άθληση, με τρίψιμο και μασάζ για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και χαλάρωση των μυών, βοηθώντας στην πρόληψη ή ανακούφιση των μυϊκών πόνων και κραμπών. Επιπρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την άθληση για να ψύξει και να χαλαρώσει τους τεντωμένους μύες.
Η σειρά Perskindol Active αποτελείται από Gel, Spray και Έμπλαστρα και συμπληρώνεται από τη σειρά Perskindol Cool για κρυοθεραπεία και Perskindol Massage Oil για εντριβές.
H Perskindol θα είναι στην πρώτη γραμμή του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, για να ανακουφίσει τους αθλητές μετά την υπερπροσπάθεια τους.
Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων - εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.
Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 10:57
Τεράστια ικανοποίηση άφησαν στους προπονητές και προπονήτριες των Ακαδημιών των Γυμναστικών μας Συλλόγων, τα αποτελέσματα των 70ών Παγκύπριων Αγώνων Στίβου Γυμνασίων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού.
06/05 @ 12:41
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ, ενημερώνει ότι έχει αποφασίσει το διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, αλλά και για το ότι έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την επανεξέταση πλήρωσης της θέσης του Γενικού Διευθυντή.
05/05 @ 09:22
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, ο Μάιος, είναι κάθε χρόνο ένας αρκετά σημαντικός μήνας για τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου σε όλο τον κόσμο, καθώς αρχίζουν πιο έντονη αγωνιστική δράση, μετά την πολύμηνη και επίπονη προετοιμασία τους, για το «βασικό μενού» της χρονιάς, το οποίο διεξάγεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
05/05 @ 09:10
Για δεύτερη φορά, στα τρία χρόνια παρουσίας του στο Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης (UMBC), ο Ιωσήφ - Μιχάλης Παπά αναδεικνύεται χρυσός πρωταθλητής στην περιφέρεια του Πανεπιστημίου του, την America East.
05/05 @ 08:58
Η εντυπωσιακή παρουσία τής Βαλεντίνας Σάββα, με τη φανέλα του πανεπιστημίου Μπέρκλι της Καλιφόρνια, συνεχίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαΐου 2025, καθώς έριξε άλλη μία τεράστια βολή πέραν των 69 μέτρων.
03/05 @ 20:36
Αδιανόητη ανατροπή από την Σαντ Αντρέου, που με buzzer beater της Άντον νίκησε 9-8 τη Σαμπαντέλ στον τελικό και κέρδισε το πρώτο Champions League της ιστορίας της.
BEST OF THEMASPORTS