Προσοχή: Αυτούς ψάχνουν για τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Δείτε φωτογραφίες

Προσοχή: Αυτούς ψάχνουν για τα επεισόδια στο ΓΣΠ - Δείτε φωτογραφίες

Τα εικονιζόμενα πρόσωπα αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης συνάθροισης, οχλαγωγίας, επίθεσης εναντίον οργάνου της τάξης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2025, στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου, στα τηλέφωνα 22-607761 ή 22-607780 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε τη συνέχεια στο themaonline πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ανακοίνωση Επιτροπής Δεοντολογίας για το Ομόνοια 29Μ-ΑΕΛ της περσινής σεζόν

Ανακοίνωση Επιτροπής Δεοντολογίας για το Ομόνοια 29Μ-ΑΕΛ της περσινής σεζόν

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι παρέλαβε το πόρισμα των Ερευνώντων Λειτουργών, για τον αγώνα πρωταθλήματος Α' κατηγορίας της περσινής σεζόν (2024-2025), ανάμεσα στην Ομόνοια 29ης Μαίου και την ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης και όπως επισημαίνει, αφού αξιολογήθηκαν τα δεδομένα και τα στοιχεία, δεν προέκυψε κάτι μεμπτό και η υπόθεση αρχειοθετήθηκε.