Κατά το ίδιο διάστημα δεν θα χρησιμοποιηθεί από αεροσκάφη της Lufthansa και ο εναέριος χώρος της Κύπρου ,σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Οι επιβάτες που επηρεάζονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς κόστος την κράτησή τους ή να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων, λέει η εταιρία.
Παράλληλα, αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα αναστείλουν τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Αμμάν, Ερμπίλ και Τεχεράνη έως τις 8 Μαρτίου. Οι ακόλουθοι εναέριοι χώροι δεν θα χρησιμοποιηθούν επίσης έως τις 8 Μαρτίου: Ισραήλ, Λίβανος, Ιορδανία, Ιράκ, Κατάρ, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Νταμάμ και Ιράν.
Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θα αναστείλουν τις πτήσεις προς και από το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι έως τις 6 Μαρτίου. Επιπλέον, ο εναέριος χώρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δεν θα χρησιμοποιηθεί έως τις 6 Μαρτίου.
Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της εταιρείας στα αγγλικά εδώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

