Η παρακάμερα της Ομόνοιας από το διπλό-τίτλου στην «Αρένα» (ΒΙΝΤΕΟ)
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με την παρακάμερα του ψεσινού ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ.




Πήραν και την ρεβάνς από την αντίπαλο τους, για την ήττα που είδαν δεχθεί (με ανατροπή) στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΓΣΠ. Ένα καθοριστικό γεγονός, για να μην κινδυνέψουν περισσότερο για ανατροπή των υπερ τους δεδομένων (στο χθεσινό ματς) ήταν η άμεση απάντηση του Αμπάνια στο γκολ της ισοφάρισης του Νατέλ (πρώην παίχτη του ΑΠΟΕΛ).
Στα τελευταία λεπτά, έδειξαν σημάδια εφησυχασμού, λίγο έλειψε να τους ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στην διπλή ευκαιρία του 92’. Σε πρώτο χρόνο ο Μπέλετς απέκρουσε την κεφαλιά του Σαβό, στην εξέλιξη της φάσης, το οριζόντιο δοκάρι ήταν σύμμαχος τους, στο σουτ του Μουγκ από πλεονεκτική θέση.
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας, στις εναπομείνασες 12 αγωνιστικές, θα καταβάλουν προσπάθεια, όχι μόνο να... βάζουν πίεση στις πιο πάνω ομάδες στον πίνακα, αλλά και να πλασαριστούν σε κάποιες από τις προνομιούχες θέσεις (2η ή 3η) που οδηγούν στην Ευρώπη.
Έχουν φυσικά και το… καρπούζι που λέγεται κύπελλο, όπου θα προσπαθήσουν να πάνε μέχρι τέλους, για να εξασφαλίσουν απ’ εκείνο το «μέτωπο» ευρωπαικό εισιτήριο.
Πόλυς Χαραλάμπους
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις