«Πλέον η άνοδος είναι στο χέρι μας»

«Πλέον η άνοδος είναι στο χέρι μας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ, Μιχάλης Ξενοφώντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

Για την πορεία της ομάδας: «Ήταν ένας δύσκολος μήνας, αλλά πήγαμε καλά βαθμολογικά και βρισκόμαστε πλέον στην 2η θέση. Πλέον η άνοδος είναι στο χέρι μας και δεν εξαρτάτε από αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες βαθμούς, δεχθήκαμε τέρματα σε τελευταία λεπτά με Καρμιώτισσα με Αγία Νάπα. Η ομάδα στη συνέχεια ανέκαμψε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα με ΜΕΑΠ: «Υπάρχει αυτοπεποίθηση μετά τις τελευταίες νίκες, αλλά δεν πρέπει να μετατρέπει σε εφησυχασμός για να μη έχουμε εκπλήξεις. Ο αντίπαλος θα παίξει χωρίς άγχος όλο το άγχος είναι στα πόδια μας.

Προσπαθούμε λόγω του κόσμου μας να βάζουμε το παιχνίδι στις 17:00, κάποια παιχνίδια δεν ήταν δυνατό αλλά αυτό το Σάββατο εκπληρώθηκε το αίτημα μας. Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει μαζικό παρόν. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσουμε διαφορά ασφαλείας».

Για την άνοδο: «Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου μέρους στον β γύρο, έχει αρκετό δρόμο. Είμαστε 4-5 ομάδες πολύ κοντά. Δεν έχει χαθεί κάτι για κάποιον. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για την άνοδο. Έδειξε από την αρχή της χρονιάς ότι είναι σταθερή».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Μέιρα θα είναι εκτός»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοβαρό ατύχημα με 13χρονο: Ανατράπηκε στην άσφαλτο όταν έχασε τον έλεγχο του scooter του - Νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παίδων

Σοβαρό ατύχημα με 13χρονο: Ανατράπηκε στην άσφαλτο όταν έχασε τον έλεγχο του scooter του - Νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παίδων

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο 13χρονος μετά από ατύχημα στη Λάρνακα.