«Η Σαλαμίνα επιστρέφει εκεί που ανήκει»

«Η Σαλαμίνα επιστρέφει εκεί που ανήκει»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, μίλησε στον Supersport 104.

 

«Μπορούμε να πούμε ότι πλέον ανήκουμε στην Α’ κατηγορία. Εκεί που ανήκουμε και, αν πάρουμε τη νίκη το Σάββατο, θα είμαστε πρωταθλητές. Ο επόμενος στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να το ολοκληρώσουμε αήττητοι.»

Αν περίμεναν να ανέβει τόσο γρήγορα η Νέα Σαλαμίνα: «Αν μας έλεγαν ότι θα κλειδώναμε την άνοδο από τον Ιανουάριο δεν θα το περιμέναμε. Η σκληρή δουλειά από όλους, κυρίως από τον Νεόφυτο Λάρκου, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.»

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ κατηγορία: «Κοιτάζουμε ποδοσφαιριστές. Να εκμεταλλευτούμε το χρόνο. Να αξιολογήσουμε το ρόστερ και αν είναι δυνατό να συμφωνήσουμε με ποδοσφαιριστές που παρακολουθούμε εδώ και καιρό, τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό.

Σίγουρα θα έχουμε αυξημένο προϋπολογισμό. Ψάχνουμε για επενδυτή, οικονομική συμπαίκτη. Μέχρι τότε, ο κόσμος θα πρέπει να μας βοηθήσει»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Η στιγμή της ανταπόδοσης στον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Η στιγμή της ανταπόδοσης στον Μεντιλίμπαρ

Από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και μετά γίνεται πολύ μεγάλη κουβέντα για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το μέλλον του.