Καραμπόλα για κλάματα… και αυτογκόλ

Καραμπόλα για κλάματα… και αυτογκόλ

Τραβούσαν τα μαλλιά τους, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον Άρη, δεχόμενοι την ισοφάριση στο τέλος από την ομάδα του Ύψωνα. Στο προηγούμενο παιχνίδι, βρέθηκε αφύλακτος ο Μίλλερ του Ακρίτα, εκτελώντας από κοντά τον Φοδεριγχάμ.

Στο ψεσινό ματς στο Αμμόχωστος, πρώτα «πούλησε» τη μπάλα, γυρνώντας την προς τα πίσω ο Λελέ, στην πορεία συγκρούστηκαν ο Γκόλντσον με τον γκολκίπερ Φοδεριγχάμ, με τον Άγγλο στόπερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν μια φάση για κλάματα, που έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους, βυθίζοντας ξανά στην απογοήτευση τους πάντες στην οικογένεια του Άρη.

Πληρώνει αδρά μερικούς παίχτες, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, όμως λειτουργούν στο γήπεδο, λες κι είναι ερασιτέχνες. Μοιάζει λίγο περίεργο, το πως έχει κατρακυλήσει κατά το 2026 η ομάδα της Λεμεσού.   

Κινδυνεύουν να ξεχάσουν, πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισαν... 

Κάποιες πληροφορίες φέρουν τον ιδιοκτήτη, να σκέφτεται νέα αλλαγή προπονητή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παγκόσμια Κατάταξη: Μία δεκάδα Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στους κορυφαίους 100!

Παγκόσμια Κατάταξη: Μία δεκάδα Κυπρίων αθλητών και αθλητριών στους κορυφαίους 100!

Μόλις πριν από περίπου δύο εβδομάδες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον κλειστό στίβο και σιγά – σιγά οι αθλητές και οι αθλήτριες μπαίνουν στην αγωνιστική χρονιά τού ανοιχτού στίβου.