Υπόθεση Κούμα: Πότε θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου - Τι περιλαμβάνει το κατηγορητήριο
Στις 26 Φεβρουαρίου η πρώτη εμφάνιση Κούμα στο Δικαστήριο για την υπόθεση ασυμβίβαστου




Αναλυτικά:
Η Αστυνομία Κύπρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Κυριακή 22.02.2026 και ώρα 17:00, στο στάδιο Γ.Σ.Π. όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων AΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο Γ.Σ.Π. έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι για τους φιλάθλους θα ανοίξουν στις 15:00.
Ανακοινώνεται ότι:
AΠΟΕΛ
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν την ανατολική, δυτική και νότια κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο ερχόμενοι από τον κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου πάρα το Γ.Σ.Π. και δια μέσου της λεωφ. Ανεξαρτησίας και να χρησιμοποιήσουν τον νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να εισέλθουν εντός της νότιας κερκίδας από τις εισόδους Ν1, Ν2, Ν3, Ν4 , να εισέλθουν εντός της ανατολικής κερκίδας από τις εισόδους Α1, Α2, Α3, Α4 και της δυτικής κερκίδας από τις εισόδους Δ2, Δ3, Δ4, Δ5, Δ6.
OMONOIA
Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται να κατευθυνθούν στο στάδιο ερχόμενοι από τα φώτα τροχαίας της πρώην υπεραγοράς ΟΡΦΑΝΙΔΗ και να χρησιμοποιήσουν τον βόρειο χώρο στάθμευσης. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να εισέλθουν εντός της βόρειας από τις εισόδους Β1, Β2, Β3, Β4.
Επιπρόσθετα των πιο πάνω, ενημερώνονται οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι για λόγους ασφαλείας, μετά τη λήξη του αγώνα θα παραμείνουν εντός της βόρειας κερκίδας για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Τονίζεται σε όλους ότι:
Σημειώνεται ότι η στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά το στάδιο ΓΣΠ, στα ερείσματα του αυτοκινητόδρομου και των δρόμων στην περιοχή του σταδίου απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.
Τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους, για την ασφάλεια και προστασία των φιλάθλων, καθώς και στη γύρω περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π., για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στους πολίτες, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους από το στάδιο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις