Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Αυτό θα μας πει και ο Ζοέλ Νταμάχου, ο οποίος τους τελευταίους δυόμισι μήνες, έχει το γενικό πρόσταγμα στον κεφάλαιο σχεδιασμός στην ΑΕΛ.
Τα αποτελέσματα των επιλογών του Γάλλου, με τους παίχτες που έφερε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κρίνονται (μέχρι στιγμής) θετικά.
Φυσικά, για να λειτουργήσει πιο άνετα το καλοκαίρι, θα πρέπει να του διαθέσουν ένα πιο «γενναίο» (για το βαλάντιο της ΑΕΛ) κονδύλι.
Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης Κωνσταντίνου, για τους επόμενους 3-4 μήνες, σε σχέση με την οικονομική πολιτική.
Να μπουν λεφτά, για να έχει την δυνατότητα ο Νταμάχου, να φέρει κι άλλους ποιοτικούς παίχτες στο λιμάνι.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις