ΑΠΟΕΛ: Ποινή κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΑΠΟΕΛ: Ποινή κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, τιμώρησε τον ΑΠΟΕΛ, με ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα, για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

(γ) για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου (οι οπαδοί της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα μαζεύτηκαν έξω από την δυτική κερκίδα του σταδίου και διαμαρτύρονταν εναντίων της διοίκησης της ομάδας τους ρίχνοντας πέτρες εναντίον της αστυνομίας που περιφρουρούσε τον χώρο κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 5) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Η αστυνομία κατά την διάρκεια τον επεισοδίων χρησιμοποίησε δακρυγόνα και το όχημα Αίαντας για να απομακρύνει τους οπαδούς.
Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan A’ Φάση περιόδου 2025-2026 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας/08.02.2026 (21η Αγωνιστική).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Mr. Europa League»: Πέμπτη κούπα για τον τεράστιο Έμερι με τρίτη διαφορετική ομάδα!

«Mr. Europa League»: Πέμπτη κούπα για τον τεράστιο Έμερι με τρίτη διαφορετική ομάδα!

O Oυνάι Έμερι συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Europa League, καθώς κατέκτησε με την Άστον Βίλα τον 5ο τίτλο του, όντας ο πρώτος προπονητής που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο με τρεις διαφορετικές ομάδες!

BEST OF THEMASPORTS