Ο εκλεκτός του Άρη για τον πάγκο είναι... παλιός γνώριμος

Ο εκλεκτός του Άρη για τον πάγκο είναι... παλιός γνώριμος

Η αναζήτηση αντικαταστάτη για τον Αρτσιόμ Ράτσκοφ δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Άρης Λεμεσού στράφηκε σε μια δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη λύση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λιάσος Λουκά επιστρέφει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

Ο 46χρονος τεχνικός, που γνωρίζει όσο λίγοι το DNA του συλλόγου, έρχεται για να αναλάβει άμεσα τα ηνία και να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Η διοίκηση του Άρη δείχνει να εμπιστεύεται έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει την αξία του στο παρελθόν, θέλοντας να προσδώσει σταθερότητα και νέα πνοή στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε τον τρόπο όπως αγωνιζόμαστε να νικάμε, υπέφερα με τους πέντε σέντερ φορ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε τον τρόπο όπως αγωνιζόμαστε να νικάμε, υπέφερα με τους πέντε σέντερ φορ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δυσκολία του να ανατρέπεις το σκορ κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Σερβία, στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Βελιγράδι.

BEST OF THEMASPORTS