Πάφος FC: Απαγορεύεται το νέο λάθος

Πάφος FC: Απαγορεύεται το νέο λάθος

Σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, η Πάφος FC ολοκληρωσε το απόγευμα την προετοιμασία της για τον αυριανό προημιτελικό (11/02, 17:00) κόντρα στον Διγενή Μόρφου στην «ΑΕΚ Αρένα».

Μετά το νέο πισωγύρισμα κόντρα στην Ομόνοια, οι πρωταθλητές ψάχνουν απεγνωσμένα μια πειστική εμφάνιση που θα βάλει τέλος στην εσωστρέφεια.

Ο απολογισμός των μόλις τεσσάρων νικών σε δέκα αγώνες μέσα στο 2026 δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού, με το Κύπελλο να αποτελεί πλέον το ιδανικό «φάρμακο» για την ανάκαμψη.

Παρά τον τίτλο του φαβορί, η αποστολή της ομάδας δυσκολεύει από τις σημαντικές απουσίες. Οι τιμωρημένοι Λουκάσεν και Γκόρντερ είναι οριστικά εκτός, ενώ οι Γκολντάρ και Κορέια δύσκολα θα προλάβουν, με το ιατρικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου για να τους έχει έτοιμους στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

EUROLEAGUE - Έρχονται τρεις σερί εκτός έδρας μάχες: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

EUROLEAGUE - Έρχονται τρεις σερί εκτός έδρας μάχες: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.