Ξεκαθαρίζει για Κονομή και... Αϊβού, «τρέλα» για την πρόκριση!
Πως και πως περιμένουν στον Απόλλωνα τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης (11/08, 20:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στην Μπραν, για τον 3ο προκριματικό του Conference League..




Συγκεκριμένα είπε:
«Ο προπονητής μας έφερε άλλον αέρα στην ομάδα της ΑΕΛ. Με το ίδιο υλικό, συν κάποιες σημαντικές προσθήκες, έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Είναι σημαντικό ότι υπάρχουν στόχοι για τον προπονητή, η παρουσία στην πρώτη εξάδα και η κατάκτηση του κυπέλλου, έτσι ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Να είναι σίγουρος ο κόσμος μας, ότι η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται για να μπορέσει ο Μάρτινς να παραμείνει στην ΑΕΛ, έτσι ώστε να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί για την επόμενη σεζόν».
Για την πρόκριση επί της Ομόνοιας και το αποψινό παιχνίδι: «Ήταν μία μεγάλη πρόκριση, κόντρα σε ποιοτική ομάδα, την καλύτερη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στην αποψινή αναμέτρηση του πρωταθλήματος, αφού μας δίνεται η ευκαιρία να μειώσουμε τη διαφορά στους τρεις πόντους από τον ΑΠΟΕΛ και είναι μία κομβική μάχη για τη συνέχεια. Δεν μας ενδιαφέρει η εμφάνιση απόψε κόντρα στην Krasava ΕΝΥ, αλλά το αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις