ΣΥΜΦΩΝΙΑ κι έρχεται ο Κάστανος!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ κι έρχεται ο Κάστανος!

Ο Γρηγόρης Κάστανος επαναπατρίζεται για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού.

Ο  28χρονος (30 Ιανουαρίου 1998) Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι στην αποστολή της Ελλάς Βερόνα για το ματς με την Κάλιαρι, καθώς συμφώνησε για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική να τον αποκτήσει ο Άρης ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάστανος βρίσκεται στην Ελλάς Βερόνα από το καλοκαίρι του 2025, ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο κυπριακό πρωτάθλημα ως επαγγελματίας, καθώς αποχώρησε από νεαρή ηλικία από το νησί μας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τελείωσε τη δουλειά στο Μάντσεστερ με δεύτερη νίκη και πάει φορτσάτη στα προημιτελικά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τελείωσε τη δουλειά στο Μάντσεστερ με δεύτερη νίκη και πάει φορτσάτη στα προημιτελικά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά, αυτή τη φορά με 2-1, τη Μάντσεστερ Σίτι, παίρνοντας πανηγυρικά, με δύο νίκες και με συνολικό σκορ 5-1, την πρόκριση στην προημιτελική φάση του φετινού Champions League!

BEST OF THEMASPORTS