Στη 14η θέση με τα περισσότερα ευρωπαϊκά έσοδα φέτος οι Κυπριακές ομάδες! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Στη 14η θέση με τα περισσότερα ευρωπαϊκά έσοδα φέτος οι Κυπριακές ομάδες! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αρκετά χρήματα μπήκαν ήδη στα ταμεία των Κυπριακών και Ελλαδικών ομάδων από τις φετινές συμμετοχές τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και... έπεται συνέχεια, αφού η Κύπρος συνεχίζει με Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας και η Ελλάδα με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Αθηνών!

Όπως φαίνεται από τον παρακάτω πίνακα, η Κύπρος βρίσκεται στη 14η θέση με συνολικά έσοδα 46 εκατομμύρια ευρώ και η Ελλάδα στην 9η θέση των εσόδων με 78,6 εκατομμύρια ευρώ. Και φυσικά, τα έσοδα στη συνέχεια θα αυξηθούν!

Θυμίζουμε ότι η χώρα μας ξεκίνησε φέτος το ταξίδι της στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» με τέσσερις ομάδες, όμως ο Άρης αποκλείστηκε στον Γ' προκριματικό του Conference League από την ΑΕΚ Αθηνών.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η EuroLeague θα προτείνει αναθεώρηση του Πειθαρχικού Κώδικα: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο ΙΣΟΒΙΩΝ αποκλεισμών!

Η EuroLeague θα προτείνει αναθεώρηση του Πειθαρχικού Κώδικα: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο ΙΣΟΒΙΩΝ αποκλεισμών!

Νέα συζήτηση για αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα θα προτείνει η EuroLeague Basketball στους μετόχους της.

BEST OF THEMASPORTS