Με γκολ του Στέφαν Γιόβετιτς στο 88' η Ομόνοια νίκησε 1-0 την Freedom24 Krasava ΕΝΥ στο ΓΣΠ για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η Ομόνοια στο α' μέρος είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης δημιουργώντας 7 τελικές προσπάθειες έναντι 1 της ομάδας του Ύψωνα. Οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εξαιρετικό Ζάντρο με το 0-0 να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.
Στο β' μέρος η ΕΝΥ έγινε πιο... απειλητική, όμως η Ομόνοια είχε Γιόβετιτς!
Στο 88' μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ ο Κουλιμπαλί έστειλε την μπάλα στον Γιόβετιτς ο οποίος με το αριστερό έκανε το 1-0.
Τιμώρησε κάθε αδυναμία της Νιούκαστλ, της απαγόρευσε να το πιστέψει όταν θα ήταν κάπως εφικτό αυτό και η Μπαρτσελόνα σμπαράλιασε 7-2 τις «καρακάξες» για να περάσει στους «8» του Champions League!