Τα τέσσερα «εννιάρια» και για ποιον χτυπά η καμπάνα…

Τα τέσσερα «εννιάρια» και για ποιον χτυπά η καμπάνα…

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση ανακοίνωσης, ότι ο Ράφα Λόπες, βάζει ξανά την φανέλα με τον φοίνικα, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Με την επιστροφή του Πορτογάλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», γίνονται 4 οι παίχτες που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης. Οι άλλοι τρεις είναι οι Βούκιτς, Μάριος Ηλίας και Ευαγόρας Χαραλάμπους. 

Μια πληροφορία λέει, ότι είπαν στον Σέρβο φορ, ότι ίσως είναι καλύτερα για τον ίδιο, να πάει κάπου αλλού, όπου θα λαμβάνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν, αν ο Βούκιτς, θα βρεθεί σε άλλη ομάδα.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πρώτος που «σπάει» τον κανονισμό: Το κόλπο του Ρόμπερτσον για να κερδίσει χρόνο η Σκωτία στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώτος που «σπάει» τον κανονισμό: Το κόλπο του Ρόμπερτσον για να κερδίσει χρόνο η Σκωτία στο Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρειάζεται τύχη, χρειάζεται ικανότητα, απαιτεί και… τεχνάσματα. Η Σκωτία πανηγυρίζει τις τελευταίες ώρες και ο Άντι Ρόμπερτσον «ξεκλείδωσε» ένα κόλπο απέναντι στην Αϊτή, για να κερδίσει χρόνο στο πλάγιο!

BEST OF THEMASPORTS