Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ο 32χρονος - Τα νεότερα για την υγεία του

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ο 32χρονος - Τα νεότερα για την υγεία του

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον ο 32χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο, μετά από επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/01) στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 32χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση και δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, οι εξετάσεις των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς η υπόθεση απέκτησε και άλλη διάσταση μετά την έρευνα στο διαμέρισμα του 32χρονου. Εκεί εντοπίστηκαν ποσότητες κρυσταλλικής ουσίας βάρους 6,5 γραμμαρίων, ίχνη κάνναβης και άσπρης σκόνης σε διάφορα σκεύη, καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας μαζί με το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λάρνακας αξιολογεί όλα τα τεκμήρια για να διαπιστωθεί εάν η επίθεση συνδέεται με τα ευρήματα στο διαμέρισμα ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια με διαφορετικά κίνητρα.

Πηγή: www.Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για 4,5 χρόνια!

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για 4,5 χρόνια!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού Αντριάνο Γιάγκουσιτς από τη Σλάβεν Μπέλουπο, με τον νεαρό διεθνή να υπογράφει συμβόλαιο 4,5 ετών!