Σημαντικό νέο για τον άτυχο Μαρίνο Τζιωνή!

Σημαντικό νέο για τον άτυχο Μαρίνο Τζιωνή!

Δύο μήνες ακριβώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Universitatea Cluj, ο Μαρίνος Τζιωνής επέστρεψε στις προπονήσεις της Αράντ την Παρασκευή.

Ο Κύπριος διεθνής ήταν για πρώτη φορά φέτος υπό τις οδηγίες του Άντριαν Μιχάλτσεα, ο οποίος σχολίασε: «Είμαστε ξανά μαζί, ο Μαρίνος επέστρεψε».

Η ατμόσφαιρα στο προπονητικό κέντρο «Motorul» ήταν ευχάριστη, με τους συμπαίκτες του να δείχνουν χαρά για την επιστροφή του, παρά τις όποιες σκέψεις αποχωρήσεων που μπορεί να έχουν μερικοί παίκτες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Μαρίνος Τζιωνής βρέθηκε στο επίκεντρο και μιας μεταγραφικής ιστορίας μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Παρά το ενδιαφέρον της Ραπίντ Βουκουρεστίου, οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία με την ΟΥΤΑ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Μαθημένη να... τραβάει την ανηφόρα  - Αουτσάιντερ κόντρα στην Ομόνοια, αλλά θα παλέψει για την πρόκριση

ΑΕΛ: Μαθημένη να... τραβάει την ανηφόρα - Αουτσάιντερ κόντρα στην Ομόνοια, αλλά θα παλέψει για την πρόκριση

Για πολλοστή φορά, η κλήρωση του κυπέλλου δεν έκανε το χατίρι στην ΑΕΛ, αφού έφερε στο δρόμο της την καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Ομόνοια και μάλιστα σε μονό παιχνίδι στο ΓΣΠ.