Σίγουρος ο Κουν…
Από τους παίχτες πρώτης γραμμής του Απόλλωνα, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια σε ενάμισι μήνα, στην παρούσα φάση είναι «κλειδωμένος» για τα προσεχή δυο χρόνια στο Κολόσσι, ο Φίλιπ Κουν.




«Όλα φαίνονται ήρεμα, με κόσμο στους δρόμους και αυτοκίνητα να κυκλοφορούν. Φυσικά, είμαστε ανήσυχοι για όσα συμβαίνουν ή για όσα ενδέχεται να συμβούν, αλλά είμαστε ασφαλείς και έχουμε καλά καθορισμένα και προετοιμασμένα σχέδια έκτακτης ανάγκης
Δεν μου άρεσε να γίνω μάρτυρας ενός ακόμη πολέμου, γιατί ήμουν εδώ από την αρχή. Μετά η κατάσταση ηρέμησε, αλλά τώρα βρίσκεται στο όριο να ξαναρχίσει.
Ένιωσα υποχρεωμένος να μείνω, να συνεχίσω να προπονώ την ομάδα μου και να δω αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Για μένα είναι δύσκολο να φύγω αυτή τη στιγμή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αυτή είναι η ευχή μου».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις