Σα Πίντο από το Ιράν: «Είναι δύσκολο να φύγω αυτή τη στιγμή»

Σα Πίντο από το Ιράν: «Είναι δύσκολο να φύγω αυτή τη στιγμή»

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, και νυν προπονητής της Εστεγλάλ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι βρίσκεται ασφαλής στην πορτογαλική πρεσβεία στην Τεχεράνη, ωστόσο εξέφρασε την ανησυχία του για τις πολιτικές διαδηλώσεις στο Ιράν.

«Όλα φαίνονται ήρεμα, με κόσμο στους δρόμους και αυτοκίνητα να κυκλοφορούν. Φυσικά, είμαστε ανήσυχοι για όσα συμβαίνουν ή για όσα ενδέχεται να συμβούν, αλλά είμαστε ασφαλείς και έχουμε καλά καθορισμένα και προετοιμασμένα σχέδια έκτακτης ανάγκης

Δεν μου άρεσε να γίνω μάρτυρας ενός ακόμη πολέμου, γιατί ήμουν εδώ από την αρχή. Μετά η κατάσταση ηρέμησε, αλλά τώρα βρίσκεται στο όριο να ξαναρχίσει.

Ένιωσα υποχρεωμένος να μείνω, να συνεχίσω να προπονώ την ομάδα μου και να δω αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Για μένα είναι δύσκολο να φύγω αυτή τη στιγμή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αυτή είναι η ευχή μου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όχι δάκρυα για αυτήν την Άρσεναλ: Ανεξέλεγκτη κριτική, όλες οι προβλέψεις στα «σκουπίδια» και χειροκρότημα για μία σεζόν-όνειρο!

Όχι δάκρυα για αυτήν την Άρσεναλ: Ανεξέλεγκτη κριτική, όλες οι προβλέψεις στα «σκουπίδια» και χειροκρότημα για μία σεζόν-όνειρο!

Διαβάζεις τι ακριβώς γράφεται στα social media για την Άρσεναλ και αισθάνεσαι πως τελείωσε το ματς με «10» παίκτες, πως έπαιξε… ξύλο αντί για ποδόσφαιρο, πως δέχθηκε πέντε γκολ από την Παρί Σεν Ζερμέν και πως η περσινή εμφάνιση της Ίντερ ήταν ανώτερη. Δεν μπορεί όλοι να είδαμε το ίδιο παιχνίδι...

BEST OF THEMASPORTS