Το ξέρατε ότι έχει και βοηθό ο Βρυωνίδης; Aυτός δίκασε τον πρόεδρο της ΑΕΛ

Το ξέρατε ότι έχει και βοηθό ο Βρυωνίδης;  Aυτός δίκασε τον πρόεδρο της ΑΕΛ

Στον χθεσινό μακρύ κατάλογο των αποφάσεων του αθλητικού δικαστή, υπάρχει αναφορά για ποινή στον πρόεδρο της ΑΕΛ Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Τον τιμώρησαν με χρηματικό πρόστιμο, για δηλώσεις που έκανε στις 18/12 σε συνέντευξη τύπου, με το κατηγορητήριο να αναφέρει συγκεκριμένα ότι έθιξε ή μείωσε την προσωπικότητα και το κύρος ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Είχε εξακοντίσει "πυρά" εκείνη τη μέρα, εναντίον του Βρυωνίδη. 

Με λεπτομέρεια που ίσως δεν πρόσεξαν πολλοί, είναι η αναφορά κάτω από την γνωστοποίηση της ποινής εναντίον του «ΚΚ», ότι «η υπόθεση εναντίον του προέδρου της ΑΕΛ, εκδικάστηκε από τον αναπληρωτή αθλητικό δικαστή Αντρέα Πέτσα».

Δεν ήταν γνωστό ευρέως, ότι ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έχει κι άλλον άνθρωπο δίπλα του, που λαμβάνει αποφάσεις.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η συνύπαρξη οικονομικών δυνατοτήτων με τον πνευματικό και ψυχολογικό πλούτο, μιας ποδοσφαιρικής ομάδας φέρνουν τις επιτυχίες.

Η συνύπαρξη οικονομικών δυνατοτήτων με τον πνευματικό και ψυχολογικό πλούτο, μιας ποδοσφαιρικής ομάδας φέρνουν τις επιτυχίες.

Πολλές φορές αναφέρθηκα για τις διάφορες πτυχές, γνωστές και άγνωστες του Ποδοσφαίρου. Σε διάφορες συζητήσεις και καταγραφές μου, ισχυρίσθηκα με σθένος ότι τα οικονομικά, τα χρήματα παίζουν ισχυρό ρόλο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, όχι όμως τον καθοριστικό.