Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.




Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο. Το Στάδιο που θα διεξαχθούν οι αγώνες θα ανακοινωθεί αργότερα.
Ο αγώνας Κύπρος - Λευκορωσία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ο αγώνας Κύπρος - Μολδαβία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου. Έναρξη και των δύο αγώνων στις 19:00.
Οι αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασία της Εθνικής μας για τους επίσημους αγώνες στο Nations League 2026 - 2027.
Η κλήρωση του Nations League θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου και η Κύπρος θα αγωνιστεί στη Γ' Κατηγορία της διοργάνωσης.
Οι αγώνες θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2026. Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές θα γίνουν από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές από τις 12 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις