Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βασιλείου - Το επίσημο ανακοινωθέν

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βασιλείου - Το επίσημο ανακοινωθέν

Με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον ΟΚΥπΥ, «ο Πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριος Γεώργιος Βασιλείου, νοσηλεύεται από τις 6 Ιανουαρίου 2026, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος».

Την ίδια ώρα ο Οργανισμός αναφέρει πως «Ο ασθενής λαμβάνει όλη την απαιτούμενη φαρμακευτική και υποστηρικτική αγωγή, καθώς και όλη την απαραίτητη ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή».

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Υγείας Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βασιλείου ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1988 μέχρι το 1993.

Πηγή: www.Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Cyprus League: Παρασκευή με... ΜΑΤΣΑΡΑ στη Λεμεσό - Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής!

Cyprus League: Παρασκευή με... ΜΑΤΣΑΡΑ στη Λεμεσό - Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής!

Με ματσάρα στη Λεμεσό ανοίγει απόψε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Cyprus League by Stoiximan.