ΣΕΡΦΑ: «Οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες και περίεργες» - ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο»

ΣΕΡΦΑ: «Οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες και περίεργες» - ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αυτά έχει το ποδόσφαιρο»

Δείτε τι δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου στο «Στέλιος Κυριακίδης», ο υπηρεσιακός προπονητής της Πάφος FC, Σοφιάν Σεφρά και ο προπονητής του Ακρίτα Χλωρακας, Μάριος Νικολάου.

Αναλυτικά:

Σοφιάν Σερφά: «Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία οργανωμένη και καλή ομάδα. Σίγουρα οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες και περίεργες μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και τη φυγή του προπονητή. Στο κύπελλο το ζητούμενο είναι η πρόκριση, προχωράμε. Δεν είμαστε 100% ευχαριστημένοι από την εμφάνιση».

Μάριος Νικολάου: «Να πούμε ένα μπράβο στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Δυστυχώς δεν προκριθήκαμε εμείς, αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς ξεκινούμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Πάφο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πρωτάθλημα Futsal: 9-0 η ΑΕΛ τον Απόλλωνα, νίκη με ανατροπή η Ομόνοια, ισόπαλο το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Πρωτάθλημα Futsal: 9-0 η ΑΕΛ τον Απόλλωνα, νίκη με ανατροπή η Ομόνοια, ισόπαλο το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Πρωταθλήματος Futsal με συναρπαστικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.