Eρχονται... άλλοι από Πολωνία για Αντερέγκεν και τελειώνει το «σίριαλ»!
Πλησιάζει στο τέλος το... «σίριαλ Αντερέγκεν»!




Όπως ανακοινώθηκε από την «αστυνομία», οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, ενώ ένας άνδρας τέθηκε υπό «σύλληψη» σε σχέση με την υπόθεση.
Σύμφωνα με Τ/κ ΜΜΕ, στην κατοχή του φερόμενου δράστη εντοπίστηκαν δύο πυροβόλα όπλα. Οι αρχές αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο ηλικίας κάτω των 18 ετών. Όπως μεταδίδεται, ο δράστης εγκατέλειψε τη μοτοσικλέτα του σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από την επιχείρηση και στη συνέχεια προσέγγισε τον χώρο εργασίας, όπου άνοιξε πυρ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης δεχόντουσαν απειλές εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και είχαν ενημερώσει σχετικά τις «δυνάμεις ασφαλείας».
Σε δηλώσεις του, ένας εκ των ιδιοκτητών ανέφερε πως γνώριζαν ποιοι βρίσκονταν πίσω από την επίθεση και πως υπήρχαν πληροφορίες ότι ο δράστης είχε καταγωγή από τα Άδανα. «Το σημερινό περιστατικό μας συγκλόνισε βαθύτατα. Περιμένουμε από τις αρχές να διαλευκάνουν τα κίνητρα της επίθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η κόρη ενός εκ των τραυματιών προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας τη δική της οπτική για τα γεγονότα.

«Η μέρα είναι η στιγμή που ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά, πίνει το τσάι του και η ζωή μοιάζει να κυλά κανονικά. Εγώ έμαθα τι συνέβη μέσα από ένα ρεπορτάζ που εμφανίστηκε μπροστά μου. Ο πατέρας μου πυροβολήθηκε μέρα μεσημέρι με δύο σφαίρες.
Ο πατέρας μου βρίσκεται στη ζωή. Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή του είναι καλή. Ωστόσο, ορισμένες σφαίρες θα παραμείνουν στο σώμα του, καθώς μια επέμβαση ενέχει σοβαρούς κινδύνους. Και αυτό το έκανε ένα παιδί.
Πώς είναι δυνατόν ένα παιδί να κρατά όπλο και να κουβαλά τόση σκοτεινιά μέσα του;
Δεν πυροβόλησε μόνο τον πατέρα μου. Πληγώθηκαν και οι καρδιές μας. Και αυτή δεν είναι μόνο η δική μας ιστορία· είναι η ιστορία αυτής της χώρας, αυτών των δρόμων και της εγκατάλειψης που βιώνουμε.
Όταν κάποιος μπορεί να πυροβοληθεί μέρα μεσημέρι, μπροστά σε όλους, το πρόβλημα δεν είναι μόνο το δάχτυλο στη σκανδάλη… Δεν γράφω αυτά τα λόγια από διάθεση εκδίκησης. Τα γράφω για να μη σβήσει η μνήμη.
Για να θυμίσω σε όλους πως στα παιδιά πρέπει να δίνουμε μέλλον — όχι όπλα.»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις