Δεν βρήκε γιατρειά ούτε στη μετα-Αμορίμ εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Η εποχή Αμορίμ αποτελεί παρελθόν, αλλά η κατήφεια συνεχίζεται στη Γιουνάιτεντ που κόλλησε στο 2-2 επί της Μπέρνλι και πέταξε την ευκαιρία για άλμα τετράδας.




Επανάληψη πέναλτι λόγω διπλής επαφής με την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.
Με την αναμέτρηση να έχει οδηγηθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία μετά το ισόπαλο 1-1, ο Μιχαηλίδης ανέλαβε την πρώτη εκτέλεση για τον «Δικέφαλο του Βορρά», όμως χρειάστηκε δύο προσπάθειες. Η φάση αυτή θύμισε εκείνη με πρωταγωνιστή τον Χούλιαν Άλβαρες, στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του περσινού Champions League, όταν ο Αργεντινός είχε ευστοχήσει αλλά το γκολ είχε ακυρωθεί λόγω της διπλής του επαφής.
Αυτό διότι κατά την εκτέλεσή του έκανε διπλή επαφή με την μπάλα, κάτι που διαπιστώθηκε από τους VAR και με τον διαιτητή να δίνει την επανάληψη, ακολουθώντας τον νέο κανονισμό που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και μερικούς μήνες, αφού παλιότερα το πέναλτι μέτραγε ως χαμένο.
Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν έχασε την ψυχραιμία του, ευστοχώντας και στη δεύτερη προσπάθειά του.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις