Ο Παπανικολάου ξεπέρασε Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!

Ο Παπανικολάου ξεπέρασε Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!

Με το πρώτο ριμπάουντ που πήρε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπανικολάου!

Με το πρώτο ριμπάουντ που πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έφτασε τα 1.364 συνολικά και ξεπέρασε τον Γιώργο Πρίντεζη, για να γίνει ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!

Την πρώτη πεντάδα των κορυφαίων ριμπάουντερ του Ολυμπιακού στη διοργάνωση συμπληρώνουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ (1,207), Σάσα Βεζένκοφ (1.159 πριν από το παιχνίδι με τη Φενέρ) και Μουσταφά Φαλ (653).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα εξαφάνισαν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

Τα εξαφάνισαν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ!

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξαφάνισε τα 800 εισιτήρια για Αρένα και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τρίτη του Πάσχα