Οι έντεκα του Μπόγιαν Μαρκόσκι για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ

Οι έντεκα του Μπόγιαν Μαρκόσκι για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΕΝΠ, Μπόγιαν Μαρκόσκι, για το αποψινό (18:00) παιχνίδι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για τη 16η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

ΕΝΠ: Παναγιώτου, Οκέκε, Μουσελιάνι, Κούρεζ, Κατσιάρης, Σ. Σολωμού, Κράινζ, Σέσκο, Σάλκοβιτς, Δ. Σολωμού, Ελλά.
Οι επιλογές στον πάγκο: Λαζάρ, Χριστοφή, Ιωάννου, Γκλόλντσαντ, Ιωάννου, Αχμέντ, Καζάν, Ρισβάνης, Σάκιτς, Κύζας, Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρομπέρτο Αμπονταντσιέρι: ο τερματοφύλακας-θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς

Ρομπέρτο Αμπονταντσιέρι: ο τερματοφύλακας-θρύλος της Μπόκα Τζούνιορς

Στις 19 Αυγούστου 1972 γεννιέται στη Σάντα Φε της Αργεντινής ο Ρομπέρτο Αμπονταντσιέρι που θα αποτελέσει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της γενιάς του στην Αργεντινή, με περισσότερες από 370 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως με την Μπόκα Τζούνιορς, και 46 με την εθνική Αργεντινής. Πάμε όμως να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή.