Ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον αποκλεισμό από το Final-4
Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια στο Game 5 φαίνεται πως φέρνει σαρωτικές εξελίξεις στους πράσινους.




Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται αύριο (02/01) τον Ολυμπιακό, στις 21:15, στο «Telekom Center», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague.
Με την διοργανώτρια Αρχή να κάνει γνωστούς τους τρεις διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν το σπουδαίο ντέρμπι και αυτοί να είναι ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Σλοβένος Μίλαν Νέντοβιτς.
Θυμίζουμε ότι ο «επτάστερος» φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12 νίκες και 6 ήττες, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι όγδοοι, έχοντας 10 νίκες και 7 ήττες απολογισμό, αλλά και έναν τον αγώνα, αυτόν με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ, λιγότερο.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις