Κορένιτσα για Απόλλωνα και "ξεχείλωμα" από τους Ρουμάνους...

Κορένιτσα για Απόλλωνα και "ξεχείλωμα" από τους Ρουμάνους...

Σύμφωνα με ρουμανικά ΜΜΕ η ΤΣΕΦΕΡΕ Κλουζ έχει στα χέρια της πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ από τον Απόλλωνα για τον Κορένιτσα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Κορένιτσα είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της CFR Κλουζ από τη Ρουμανία/ Ο Μέριτον είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα της Τρανσυλβανίας αυτή τη σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος όσο και ως μέσος, έχει αγωνιστεί σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα και δίνοντας δύο ασίστ προς τους συμπαίκτες του. Ο Κορένιτσα εντάχθηκε στην CFR Κλουζ το 2024 από τη Μανίσασπορ της Τουρκίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε επίσης σε Ραχοβέτσι, Σκέντιγια, Μέταλουργκ Σκοπίων, Λιρία, Πρίστινα και Μπαλκάνι, μάλιστα, η αξία του είναι 2.4 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Συνολικά, έπαιξε 79 αγώνες για την Κλουζ, σκοράροντας 18 γκολ και δίδοντας 14 ασίστ.

Στην αριστερή πτέρυγα, εάν οι διαπραγματεύσεις ολοκληρωθούν με μεταγραφή στον Απόλλωνα, η Κλουζ έχει επίσης τον Καμαρά, ο οποίος θα επιστρέψει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι. Ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που θέλει τον Κορένιτσα. Η ομάδα της Λεμεσού διανύει μια σεζόν κατώτερη των προσδοκιών στην Κύπρο, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση, αρκετούς βαθμούς πίσω από την Πάφο FC. Σε ολόκληρη την ιστορία, η κυπριακή ομάδα έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 9 κύπελλα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει με τον Σλοτ, δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή προπονητή»

«Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει με τον Σλοτ, δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή προπονητή»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, αποκάλυψε ότι η Λίβερπουλ δεν σκέφτεται το διαζύγιο με τον Άρνε Σλοτ και κάνει μαζί του τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν!