Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τη λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του ο Σέρχιο Ράμος, καθώς συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του έως το 2021!
Το καλοκαίρι του 2015, η ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού κεντρικού αμυντικού με την «Βασίλισσα» έχει επιτευχθεί μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων, ωστόσο δύο χρόνια αργότερα τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά για αμφότερες τις πλευρές και ο 31χρονος διεθνής συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του με την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Σέρχιο Ράμος μεταγράφηκε στους 12 φορές πρωταθλητές Ευρώπης από την Σεβίλλη έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ το 2005 και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην Ιστορία του συλλόγου, με 533 συμμετοχές - 69 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και τρία Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας μάλιστα στους τελικούς του 2014 και του 2016 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκονται οι επαφές του ΑΠΟΕΛ με τους εκπροσώπους της εταιρείας που θέλει να επενδύσει στην ποδοσφαιρική εταιρεία των «γαλαζοκιτρίνων».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS