Οπαδός του ΠΑΟΚ ντύθηκε Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τούμπα

Οπαδός του ΠΑΟΚ ντύθηκε Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τούμπα

Ένας φίλος του ΠΑΟΚ ντύθηκε ντύθηκε Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και πήγε στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο... πνεύμα των ημερών, ένας φίλος του ΠΑΟΚ έδωσε το δικό του ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες της Τούμπας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0) για την Stoiximan Super League.

Όχι, δεν έβαλε απλώς ένα σκουφί, όπως κάνουν αρκετοί αυτές τις μέρες. Αντίθετα, ντύθηκε Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, από την κορυφή ως τα... νύχια.


Πέρα από την... πρασινάδα του ελάτου, φόρεσε κορδέλα και λαμπάκια, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να ολοκληρώσει το λουκ φορώντας και ένα άστρο φωτεινό στο κεφάλι του.

Οπαδός του ΠΑΟΚ ντύθηκε Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τούμπα

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το ασυμπλήρωτο παζλ του Μαρσέλο

Το ασυμπλήρωτο παζλ του Μαρσέλο

Πεζόδρομοι με μαυρόασπρα μωσαϊκά, δεκάδες χιλιόμετρα αμμουδιάς, μουσική, χορός, χαλαρή διάθεση, πολυπολιτισμικότητα, ανισότητες, όνειρα.